Familie Sweegers
HOME
Bloemschikken: 't Bloemenkot

Corin vindt het leuk om met bloemen en groen in de weer te zijn, liefst uit de tuin.
Met vriendinnen en goede kennissen wordt er tweemaal  per jaar een dag aan bloemschikken gedaan in de grote schuur. Gewoon gezellig, informeel, met veel natuurlijke materialen, uit de tuin, net voor Pasen of net voor Kerst. Voor alles wordt gezorgd.
’t Bloemenkot is geen bedrijf maar ontstaan om iedereen kennis te laten maken met de mogelijkheden uit de tuin. Wat groen snoeien en een bosje bloemen van de bloemist of supermarkt en ook u kunt een geweldig bloemstuk maken. Voor degene met al wat meer ervaring bestaat de mogelijkheid om met frames te werken. De kosten zijn heel erg afhankelijk van wat u nodig hebt, maar zijn niet ver boven de kostprijs.
Het is mogelijk om met een groepje vriendinnen, zussen-dag of anders te komen bloemschikken. Vul op het reactieformulier duidelijk in wat u eventueel zou willen en vooral op welke datum, want we zitten nogal vol. Op de foto’s zit een verzameling van dagen en bloemstukken die er in de afgelopen 15 jaar gemaakt zijn. Verre van compleet, maar u krijgt wel een indruk.

(evt. link naar de familiepagina, maar dan alleen voor diegene die van mij een wachtwoord hebben of zo?????? Even overleg)    

Hebt u interesse dan kunt u in contact komen via deze link.

Voor meer foto's klik hier