De samengestelde mensport

Tijdens de studie bouwkunde maakte Corin kennis met de Mensport via Hein Verhofstad (internationaal jurylid en parcoursbouwer). Slechts een klein beetje in die jaren,  niet veel meer dan een keer meerijden en als studentenverenging assisteren op een wedstrijd bij van Opstal n Oisterwijk om de kas van de club te spekken. Vele jaren later kwam Hein met een verzoek om te assisteren op de Samengestelde Menwedstrijd in Tilburg. Zo begon het in 1993 (?). Eerst als assistente en later als wedstrijdsecretaris in de organisatie in Tilburg en vele andere wedstrijden. Tilburg hebben we tien jaar gedaan, altijd met ondersteuning van Theo op alle fronten als hij maar niet hoeft te vergaderen. Theo was de complete technische dienst. Of het nu om de stroom, water of bouwen ging. Je deed nooit tevergeefs een beroep op hem. De Stichting Bevordering Wedstrijdmensport die in 1991 is opgericht door Hein Verhofstad, Marie de Ronde en Piet Voskens bestaat nog steeds, maar organiseert geen Klasse 4 wedstrijd meer. Wel is hier de oefenmarathon Tilburg uit ontstaan die jaarlijks eind oktober wordt gehouden bij stalhouderij Bien Venue in Tilburg.
   -
www.menwedstrijd.nl en www.stalhouderijbienvenue.nl

Corin is bestuurslid van Menvereniging de Postkoets. Deze organiseren door het jaar heen van alles en in het midden van het jaar een Samengestelde Menwedstrijd voor de Klasse 1, 2  en 3 in de regio Tilburg.
   -
www.mvdepostkoets.nl

9 en 10 april 2016 Heukelom, inschrijven kan digitaal vanaf 12 weken voor de wedstrijd via de site van de KNHS voor wedstrijdmenners. Voor hulp kunt u ook een mailtje naar het wedstrijdsecretariaat sturen.
De Samengestelde Menwedstrijd voor de Klasse 1, 2  en 3 in Heukelom waar Corin wedstrijdsecretaris is opent jaarlijks het buitenseizoen voor deze tak van sport met een samengestelde wedstrijd  begin april:
   -
www.mensportheukelom.nl
Ook dit jaar gaan we weer geld inzamelen voor het
Ronald McDonaldhuis Middenwest-Brabant dmv diverse kinderactiviteiten en een veiling.


   - www.menwedstrijd.nlFamilie Sweegers
HOME
Heukelom