Oldtimers
Corin is een kleindochter van Piet Jetten die in 1938 zijn eigen garagebedrijf begon in Boxmeer, nadat hij altijd bij zijn ouders in de garage had gewerkt. Autobedrijf Jetten is ontstaan in 1897 en een van de oudste dealers van Nederland. Jetten was dealer voor General Motors en daarmee ontstond ook de liefde voor Opel.
Later werd het merk Opel het belangrijkste. Als gein werd bij de familie Hendrix in Sambeek altijd gezegd dat als je geen Opel reed, je de auto bij de buren moest parkeren. Dat gebeurde niet echt, maar ook Theo durfde bij zijn eerste kennismaking de Toyota Cressida niet op de stoep te parkeren en hij ging al snel een Opel rijden. Pa Hendrix reed in die tijd al met een zwarte Opel Gläser Cabriolet allerlei ritten. Daar vond Theo niet veel aan, maar op een zaterdag in 1992 stond er een advertentie in de Telegraaf van een Opel Blitz Panoramabus tussen de campers. Die vond hij wel leuk. Samen met schoonvader gaan kijken en de koop was snel gesloten. Daar hebben we nooit spijt van gehad. Met deze Blitz is het begonnen en hebben we in de loop der jaren veel rally’s en ritten gereden en we maken altijd de BLITZ! Theo heeft de bus zelf volledig gerestaureerd in 2003 (link naar pagina met restauratiefoto’s). In die tijd kwam de witte erbij en enige jaren later kwam de “groene” erbij. Voor meer informatie over deze bussen Doorlinken naar deze pagina:
www.blitztours.nl gaan we verplaatsen naar deze site
De collectie is inmiddels uitgebreid met o.a. een Opel Moto uit 1929 en een Cadet cabrio van 1938.
Door de liefhebberij in de Opels en de ritten zijn we lid geworden van de Historische Opel Club Nederland HOCN. Inmiddels zit Corin daar al vele jaren in het bestuur als penningmeester en beheert Theo het Clubarchief dat inmiddels volledig in Tilburg staat en nog elk jaar uitbreidt. Twee maal per jaar is er een bijeenkomst voor de leden, die goed bezocht wordt. Interesse, neem dan een kijkje op Linken naar deze site:
   - HOCN (www.opelclub.nl)
   - forum Opelclub www.opelclub.nl
   - facebook

In het zuiden van het land is er ook de OTV een vereniging voor alle merken oldtimers:
   - OTV (www.oldtimervriendenkring.nl)

HOCN
Familie Sweegers
HOME
OTV